Workshop 'inspireren en aanpakken'

mvo-loont250pxWanneer u al wat verder bent ingevoerd in MVO, maar toch wat inspiratie en ideeën kunt gebruiken, dan is er de workshop 'Inspireren en aanpakken'.

De workshop is bedoeld als verdieping . Tijdens de workshop staat het leren van elkaar centraal. Aan de workshops doen 24 ondernemers mee.
De workshop bestaat uit drie delen:

 1. mvoloont-workshopsEen korte presentatie/inleiding: Voordelen, mogelijkheden tot samenwerking, communicatie over MVO en inleiding van een
 2. Workshop: Ondernemers gaan in drie groepen van acht, onder toezicht van een bekwame gespreksleider, met elkaar in gesprek. Zeuit een vijftal thema’s kiezen:
  1. MVO is de oplossing (innovatie);
  2. MVO helpt besparen (o.a. personeelskosten, water, energie);
  3. Samen (ondernemers) investeren in MVO maatregelen;
  4. Personeel motiveren;
  5. Communicatie over MVO.
 3. Korte terugkoppeling: Er worden tips gegeven n.a.v. wat er is besproken (ondernemers onderling) en het stappenplan wordt verder toegelicht.

De workshop kan georganiseerd worden door ondernemersverenigingen, MVO-netwerken, gemeenten e.d.Voor meer informatie en/of boekingen kunt u terecht bij de MVO Loont uitvoerder van COS Limburg, Ronald Kohnen, 0475-315055 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

U kunt tevens alles terugvinden op ons productsheet.