Bijeenkomsten en presentaties

Bijeenkomsten

mvo-loont250pxMVO Loont organiseert regelmatig bijeenkomsten rond een bepaald thema dat betrekking heeft op MVO. Vaak worden deze georganiseerd in samenwerking met andere organisaties. Met deze bijeenkomsten willen wij MKB’ers motiveren en inspireren voor MVO. Daarnaast zijn het goede gelegenheden om ervaringen uit te wisselen met collega MKB’ers. Houdt onze agenda bij voor de volgende bijeenkomsten.

Presentaties

mvoloon-netwerkbijeenkomst250px

Op verzoek van derden geeft MVO Loont regelmatig presentaties, bijvoorbeeld op netwerkbijeenkomsten, bijeenkomsten van uw brancheorganisatie of ondernemingsvereniging. Er wordt ingegaan op wat MVO precies is en zijn bedoeld om de MKB’er te motiveren en inspireren voor MVO. Uiteraard kunnen we inspelen op uw specifieke wensen.

Voor meer informatie en/of boekingen kunt u terecht bij de MVO Loont uitvoerder van COS Limburg, Ronald Kohnen, 0475-315055 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In ons productsheet hebben we alles nog even op een rijtje gezet.

Wilt u weten hoe voorgaande bijeenkomsten zijn verlopen? Klik dan op 'voorbij events'