Duurzaam doe je zelf show en andere gastlessen voor het VO en Hoger Onderwijs

educatieveprojecten150pxOp zoek naar een activiteit of gastles voor jongeren van 15 t/m 25 jaar rond de thema’s internationale samenwerking, duurzaamheid of mensenrechten? COS Limburg kan je hierbij van dienst zijn. Wij beschikken over een netwerk van personen en hebben diverse materialen in huis die in dit kader ingezet kunnen worden.

Voor organisaties die jongeren willen betrekken bij duurzaamheid.

De Duurzaam Doe Je Zelf Show brengt jongeren op een laagdrempelige manier in aanraking met thema´s zoals duurzaamheid, mensenrechten en eerlijke handel. De show is geschikt voor de leeftijd 15-25 jaar en is inzetbaar binnen alle onderwijsniveaus. Ook voor jongerencentra, scoutinggroepen en andere jongerenorganisaties is de Duurzaam Doe Je Zelf Show een prima activiteit.

Bent u op zoek naar iemand die iets kan komen vertellen over een specifiek mondiaal thema? Of bent u op zoek naar invulling van een thema dag of week?

COS Limburg beschikt over een netwerk van personen en organisaties en kan u ondersteunen bij uw vraag.    

Daarnaast beschikt COS Limburg over diverse millenniumdoelen materialen die ingezet kunnen worden bij activiteiten binnen het onderwijs. Hierbij kunt u denken aan de Millenniumdoelen barometer, een prima activiteit om met jongeren een gesprek over de Millenniumdoelen me op te starten. Ook beschikt COS Limburg over diverse andere Millenniumdoelmaterialen.

BIJLAGE: pdfFlyer Duurzaam doe je zelf show

Meer informatie? Neem dan contact op met Jasper Wichers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475-315055