Campagne upgraden

upgradeslogo150pxWat doe jij voor een betere wereld?

COS Limburg coördineert het jongerenprogramma Upgraden in de provincie Limburg. Hierbij staat centraal: ‘Wat doe jij voor een betere wereld’? Het programma richt zich op jongeren tussen de 12-25 jaar en op organisaties die met jongeren werken, zoals onderwijsinstellingen en jongerencentra. Upgraden bestaat uit twee onderdelen die ook los van elkaar uitgevoerd kunnen worden. De Duurzaam Doe Je Zelf Show dient vaak als voorbereiding op de Upgrade actie.

 

Producten & Activiteiten

Upgrades

upgradeslogo100pxCOS Limburg daagt jou uit om samen met andere jongeren een Upgrade actie te bedenken en uit te voeren. Een Upgrade is een korte, positieve, ludieke en uitdagende actie die zich richt op de millenniumdoelen en mensenrechten en hieraan een bijdrage levert.

Lees meer...

Duurzaam doe je zelf show

upgradexslogo100pxDe Duurzaam Doe Je Zelf Show is een laagdrempelige educatie gastles waarin thema's als mensenrechten, eerlijke handel en je eigen consumptiegedrag aan de orde komen. Vaste onderdelen zijn de Mondiale Voetafdruk en het Afvalscheidingsspel.
 

Lees meer...

Overige informatie en Links

Wat kan jij doen voor een betere wereld; bekijk op de menukaart de verschillende opties

Een overzicht van alle filmpjes van Upgrades is te vinden op www.upgraden.nu

Het programma Consumptie Verplicht wordt in Limburg gecoördineerd door Jasper Wichers, te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0475-315055