Onderstaand treft u een overzicht aan van projecten die COS Limburg in het (recente) verleden heeft uitgevoerd maar die wij momenteel niet meer aanbieden. De contactinformatie kan derhalve niet meer kloppen. Mocht u vragen hebben over een van deze projecten dan kunt u contact opnemen met COS Limburg op 0475-315055 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Milleniumgemeente

millenniumgemeente100pxOp het vlak van de realisatie van de Millennium ontwikkelingsdoelen zijn er inmiddels grote vorderingen gemaakt, maar helaas blijven sommige resultaten achter. Dit is het moment om te handelen. In ontwikkelingslanden, maar ook in ons eigen land kunnen juist gemeenten een belangrijke bijdrage leveren aan het behalen van de doelen. Daarom organiseren COS en VNG de ‘Millennium Gemeente’ campagne.

Lees meer...

Zon op School

zonopschool100pxZon op School is een project voor alle groepen van de basisschool om van alles te leren over energie en klimaat. De zon wordt daarbij gezien als motor achter al het leven op aarde. Tegelijkertijd help je mee om op school duurzame energie op te wekken en energie te besparen. 
 

Lees meer...

MVO Loont

mvoloont 150pxMaatschappelijk verantwoord ondernemen loont. Steeds meer (MKB) bedrijven raken daarvan overtuigd. COS Limburg geeft vorm aan gemeentelijke MVO prijzen...

Lees meer...

MyWorld

particulieren 150pxTrainingsaanbod COS Limburg i.s.m. MyWorld

Lees meer...

After Travel Xperience

aftertravelxperiencelogo100pxEen After Travel Xpereince is een symposium voor (wereld)reizigers. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar wat zich achter de grenzen bevindt.

Lees meer...

Fairduurzamen

fairduurzamenlogo100pxWe helpen u graag bij het verduurzamen van uw (jongeren)organisatie. Een eerste start is de quickscan 'Fairduurzamen'.
 

Lees meer...

 

Eerlijke winkelroutes

eerlijkwinkelen100pxEen speciale winkelroute in diverse gemeenten met winkels die MVO hoog in het vaandel hebben staan.

Lees meer...

Duurzaam Doe Je Zelf Show voor bedrijven

duurzdoejezelfshow100pxMet deze interactieve quiz is bedoeld om uw medewerkers te motiveren voor MVO.

Lees meer...