GG logo verticalOp vrijdagavond 21 december vond tijdens het NICE netwerkevent in Filmhuis de Domijnen de première van de documentaire ‘Samen groener doen’ plaats.  
Verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen komen in deze documentaire aan het woord en gaan in op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.  
 
De documentaire werd ingeleid door Kim Schmitz, wethouder duurzaamheid van de gemeente Sittard-Geleen.
De ondernemers die in de documentaire te zien zijn, zijn Koen van Beek van COFFEE MUNDO, Roos ten Zeldam van Groenten van Roos, Nicole Probst van Next2You, Louise van Wamel van Balsemien Gezondheidswinkel en Bert Ramakers van Zorgboerderij Ophovenerhof. Na afloop van de documentaire volgde een vraag en antwoord met de deze mensen. 
Samen groener doen premiere 21 12 2018 
Het NICE netwerkevent maakt onderdeel uit van de Global Goals campagne van de gemeente Sittard-Geleen en is georganiseerd door NICEway, Vereniging Mondiaal Beleid en COS Limburg. De documentaire is tot stand gekomen in samenwerking met MCSharQ
 
 
 

COS Actueel