MH logo Alternatief Celebrate FairtradeV2 NLGoed nieuws! Elk jaar kopen we meer Fairtrade producten zoals bananen, koffie en chocolade. Hierdoor kunnen steeds meer hardwerkende boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden werken aan een beter bestaan.
 
Tijdens de Fairtrade Week van 6 t/m 14 mei 2017 kun je meedoen aan de Fairtrade Challenge. Trakteer de mensen die belangrijk voor je zijn op een Fairtrade Celebration. Registreer jouw ‘feestje’ op de website, deel via social media en word zo onderdeel van de grootste Fairtrade Celebration die de wereld ooit heeft gezien.
 

Sittard-Geleen 

Fairtrade Sittard GeleenDe Fairtrade Werkgroep Sittard-Geleen roept bedrijven organisaties en particulieren op om in het kader van de World Fairtrade Challenge een Fairtrade Celebration te organiseren in de vorm van een Fairtrade Coffee Break. Nodig een aantal mensen thuis uit voor een gezellige coffee break, verzamel je collega’s rond het koffieapparaat of bedenk en andere leuke manier om gezamenlijk een bakkie te doen. En maak er een feestje van.
 
Jouw Fairtrade Celebration kan je aanmelden op de website van de Fairtrade Challenge. Door jouw feestje aan te melden zorg je ervoor dat jouw deelnemers ook worden meegenomen in de  Challange.
 
Maak ook anderen deelgenoot van jouw Fairtrade Celebration door op social media een foto te posten met #fairtradechallenge #fairtradesittardgeleen.
 
Ben je op zoek naar aankleding materialen voor jouw feestje, dan kan je hier afbeeldingen en logo's downloaden. 
 
 

COS Actueel