BF Limburg 2018 ev logoHet Bevrijdingsfestival is meer dan muziek alleen. Er vinden ook inhoudelijke activiteiten plaats rondom het jaarthema ‘In vrijheid kiezen’ en het meerjarenthema ‘Geef vrijheid door’.  
Met deze thema’s als uitgangspunt worden op het Plein van de Vrijheid en de Mondiale Markt verschillende Debat & Dialoog activiteiten georganiseerd.
Lees meer...

Logo we doen het samen festivalHeeft u een mooi idee waardoor andere mensen in uw buurt of wijk mee kunnen doen aan een sociale of culturele activiteit? En kunnen deze mensen daardoor anderen ontmoeten, inspireren en zich verder ontwikkelen? Misschien gaat het VSB Fonds u helpen dat plan binnenkort uit te voeren! Tijdens het We doen het samen! Festival op zaterdag 30 maart a.s. kennen zij donaties van maximaal € 10.000,- toe.

Lees meer...

Netwerk DiversiteitWat betekent diversiteit in personeelsbeleid voor te nemen stappen op de werkvloer? De meeste mensen hebben impliciete en onbewuste voorkeuren voor bepaalde groepen; unconscious bias. Hoe kan je daar het beste mee omgaan? In hoeverre is maatschappelijk verantwoord ondernemen winstgevend?
Lees meer...

samen groener doenIn de documentaire ‘Samen groener doen’ komen verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen aan het woord die ingaan op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.

Lees meer...

GG logo verticalOp vrijdagavond 21 december vond tijdens het NICE netwerkevent in Filmhuis de Domijnen de première van de documentaire ‘Samen groener doen’ plaats.  
Verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen komen in deze documentaire aan het woord en gaan in op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.
Lees meer...

GG logo verticalIn een uitverkochte zaal vindt op vrijdagavond 21 december tijdens het NICE netwerkevent in Filmhuis de Domijnen de première van de documentaire ‘Samen groener doen’ plaats.  
In de documentaire komen verschillende ondernemers uit Sittard-Geleen aan het woord die ingaan op de wijze waarop duurzaamheid onderdeel uitmaakt van de bedrijfsvoering, welke rol hun persoonlijke motivatie hierbij speelt en op welke wijze de onderneming bijdraagt aan de Global Goals, de zeventien mondiale afspraken voor een rechtvaardiger en meer duurzame wereld.
Lees meer...

Fairtrade Week logo najaar 2018Van 27 oktober tot en met 4 november is het Nationale Fairtrade Week. Tijdens en rondom deze week wordt er in Fairtrade Gemeente Sittard-Geleen extra aandacht geschonken aan Fairtrade met een uitgebreid programma aan activiteiten.

Lees meer...

COS Actueel